Общност

Номинирай говорителки за „ТЯ в Пловдив – специално издание: Супержените в технологиите и комуникациите“

Каним те на едно вълнуващо събитие, което ще те запознае с вдъхновяващи жени и ще те направи по-уверена в следването на мечтите ти!

Фондация „Екатерина Каравелова“ и Мол Марково Тепе обединяват сили, за да отбележат заедно Международния ден на жените в информационните и комуникационни технологии (ИКТ) със специално издание на ТЯ в Пловдив.

На 28-ми април от 18:30 часа в Мол Марково Тепе три вдъхновяващи дами от сферата на технологиите и комуникациите в Пловдив ще разкажат за своя професионален път в рамките на събитието „ТЯ в Пловдив – специално издание: Супержените в технологиите и комуникациите“. Ако ти си момиче или жена, която иска да се развива в сферата на технологиите и комуникациите, или търсиш доза вдъхновение – то това събитие е за теб! Очакваме те!

А кои ще са дамите, които ще поканим да говорят за техния кариерен път, избираш ти! До 3-ти април номинирай жена, която те вдъхновява и работи в сферата на технологиите и комуникациите в Пловдив, като попълниш формуляра тук.

Събитието е част от традиционния ни социален формат „ТЯ в…“. То се провежда ежемесечно и дава възможност на момичета и жени с различни истории и професии да споделят за своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали, и успехите, които са постигнали. Целта на събитието е да бъде уютно място, където други момичета и жени намират вдъхновение и подкрепяща среда в следването на своите мечти. От 2018 досега сме провели над 100 събития „ТЯ в…“, в които са участвали над 200 жени в България.