Развитие

Премина и вторият модул личностната програма “ТЯ съм АЗ“

Вече два уикенда млади жени взимат участие в програмата “ТЯ съм АЗ”, която има за цел да вдъхне увереност на тези момичета да преоткрият себе си и да израстнат в собственото си развитие. 

Тази седмица участничките се фокусираха върху поведенческите стилове чрез интерактивни методи и обсъждане. Тази тема те приеха много открито и споделиха по-лични истории за хора и случаи, когато са изпитвали силни затруднения в общуването.  Младите жени работеха и върху личните ценности като бяха много затруднени да изберат 3 измежду 10 ценности и това ги предизвика да се сблъскат с някои лични истини. Момичетта работех а и върху теми за манипулацията, промяната и други.  За финал всяка една представи предварително избран, вдъхновяващ женски ролеви модел – дали на истинска жена или персонаж, като по този начин завършиха тазседмичното обучение много емоционално.

Последният, трети модул ще се състои на 11 и 12 май.

ТЯ съм АЗ – програма за личностно развитие на Фондация „Екатерина Каравелова: се осъществява с  финансовата подкрепа на Български фонд за жените и Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения са единствено на автора(ите) и не отразяват епременно тези на Българския фонд за жените, Европейския съюз или Европейската изпълнителна агенция за образование и култура. Нито БФЖ, нито ЕС, нито ЕИАОК могат да бъдат държани отговорни за тях.