Общност

Програмата „ТЯ съм АЗ“ се завръща с ново издание през 2024 година

С настъпването на пролетта, когато природата се събужда от зимния си сън, е време и да се засеят семена на развитие и да разцъфти нашият живот. Програмата „ТЯ съм АЗ“ е чудесен начин за разкриване на вътрешна сила и самочувствие, използвайки методите на неформалното образование, учене чрез преживяване, съпътствани с групов коучинг и индивидуално консултиране.

Програмата за личностно развитие „ТЯ съм АЗ“ през 2024 година е насочена към младите жени между 20 и 30 годишна възраст в област Пловдив, които са готови да поемат пътя на самооткритие и растеж. С групов и индивидуален подход всяка от участничките ще може да се фокусира върху собствената си история, цели и увереност.

Пролетните дни ще осветят тазгодишното издание на „ТЯ съм АЗ“, което включва 3 интензивни двудневни семинара:

Модул 1 „Потенциалът на личната история – личност, идентичност, цялостност”: 23 и 24 март

Модул 2 „Картографиране посоката на развитие – капацитет, силни страни, разгръщане и визуализиране посоките на развитие”: 13 и 14 април 

Модул 3 „В света на действията – личностна и общностна ангажираност, изработка на личностни планове за действие и последващи дейности за общността”: 11 и 12 май 

Тази пролет, Фондация „Екатерина Каравелова“ предлага 15 стипендии на стойност от 1700 лв., за да подкрепим младите жени от област Пловдив в стремежно развитие. Одобрените за стипендия участнички е необходимо да заплатят еднократна административна такса от 100лв.

Две от стипендиите могат да бъдат освободени и от административна такса с цел да се предостави равен шанс за всички кандидатстващи.

Крайният срок за кандидатстване за програмата за личностно развитие „ТЯ съм АЗ“ е до 6 март 2024 г. Сега е моментът да се включите и да започнете вашето пътуване към превръщане и успех.

Повече информация за програмата за личностно развитие „ТЯ съм АЗ“ и предишните ѝ издания може да намерите на страницата ни ТУК.

За кандидатстване за стипендия за „ТЯ съм АЗ“ попълнете формуляра ТУК.

Следвайте Facebook страницата и Instagram профила ни за последващи новини и информация.

ТЯ съм АЗ – програма за личностно развитие на Фондация „Екатерина Каравелова: се осъществява с  финансовата подкрепа на Български фонд за жените и Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения са единствено на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Българския фонд за жените, Европейския съюз или Европейската изпълнителна агенция за образование и култура. Нито БФЖ, нито ЕС, нито ЕИАОК могат да бъдат държани отговорни за тях.